Prisbelönta Svenska Dramat Turist Hyllas Rejält

Den 15 augusti 2014 har svenska dramat “Turist” biopremiär och filmen centrerar kring en familj som åker till Alperna för några dagars skidåkning. Solen skiner och underlaget är perfekt, men en lavin vänder upp och ner på familjelyckan när pappa Tomas i panik springer ifrån fru och barn. Katastrofen uteblir, men mamma Ebbas syn på sin make är för evigt förändrad. Semesterns sista dagar blir en prövning för äktenskapet och för Tomas startar en febril kamp att återerövra sin status som familjefar.

Ruben Östlunds humoristiska och träffsäkra drama “Turist”, med den internationella titeln Force Majeure, hyllades stort av en internationell kritikerkår vid premiären på Cannes filmfestival där den också belönades med juryns pris. TriArt Film distribuerar, här är trailern…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *