Gamla Meriter Ska Lyfta The Prince

Är det Bruce Willis och John Cusack, två skådespelare som lever på gamla meriter, som ska få kommande actionthrillern “The Prince” att lyfta? De är i varje vall de tunga namnen i filmen och så har man slängt in rapparen 50 cent i en av rollerna också.Tittar man på trailern känns det som man sett det här tusen gånger förut och varningsklockorna ringer en aning. The Prince får biopremiär den 22 augusti 2014 och då får vi svart på vitt. Filmen centrerar i varje fall kring en mekaniker som motvilligt tvingas tillbaka till sitt gamla liv med kopplingar till den undre världen, när hans dotter kidnappas. Saken blir inte bättre av att han även tvingas konfrontera sin gamla rival för att rädda henne…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *