Tusen Gånger God Natt Med Juliette Binoche

Fransyskan Juliette Binoche gillas här på bloggen och hon är en skådespelerska av yppersta klass. 1997 vann hon en Oscar för “The English Patient” och 2001 var hon fantastisk i Lasse Hallströms “Chocolat” och Oscarsnominerades för det. Med 58 titlar i bagaget är det svårt att plocka ut favoriter ur hennes produktion, men barnsligt förtjust är jag i “Min Brors Flickvän“, som visade sig vara en ovanligt smart romantisk komedi. I kommande dramat “Tusen Gånger God Natt” avhandlas lite tyngre saker och vi bjuds på en vardagsrealism som är aningen extraordinär…

Juliette Binoche spelar Rebecca, en av världens främsta krigsfotografer. Ett yrke som innebär att hon ofta befinner sig i livsfarliga situationer. Något som tär på familjelivet hemma, med man och dotter. En dag ställer maken (Nikolaj Coster-Waldau) ett ultimatum: jobbet eller familjen. “Tusen gånger god natt” är ett starkt och angeläget drama! Sverigepremiär är det den 25 juli 2014 och TriArt Film distribuerar. Här är trailern…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *