Komediserien A To Z

I oktober har amerikanska komediserien “A to Z” premiär och det kan vara något för alla som gillar relationskomedi. Här får vi följa några par från början till slut så att säga och en av huvudpersonerna i serien är Andrew Lofland, spelad av Ben Feldman, som de som följer Mad Men känner igen. Han är grabbarnas grabb och gillar sport och filmer med Liam Neeson. Men han har även en annan sida, han jobbar på ett internetdajting företag och går in med hela sin själ i arbetet att hitta partners åt andra. Sedan har vi Zelda(Cristin Milioti), hon är tjejernas tjej som gillar pedikyr och cocktailpartyn, men när det gäller att dejta är hon helt off side. En dag går det inte bättre än att de tu mötas, se här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *