James Browns Liv I Fokus I Get On Up

Tate Taylor som regisserade Oscarvinnaren och härliga dramat “Niceville” rycker även i trådarna på kommande biografiska musikdramat “Get On Up” om James Browns liv från fattigdom till firad stjärna. Ser man trailern är det inte utan att man får lite Nicevillevibbar och det är ju inte konstigt, för förutom regissören själv återfinns även ‘The Help’ kvinnorna Viola Davis och Octavia Spencer. Chadwick Boseman som vi såg senast i sportdramat “42” har här bytt ut basebollträt mot guran och spelar James Brown.

Get On Up får Sverigepremiär den 30 januari 2015 och centrerar kring den fantastiska historien om ‘gudfadern’ av Soul och vi tas med på en resa som börjar i armod och extrem fattigdom, genom hans utveckling till att bli en av de mest inflytelserika musikpersonerna under 1900-talet. På vägen fick James Brown kämpa mot ekonomiska katastrofer och drogproblem som så småningom ledde till en fängelsedom.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *