Daniel Radcliffe Strålar I Romcom Dramat The F Word

Det kan vara svårt att ta steget från firad barnstjärna till vuxen skådespelare, speciellt om man är så förknippad med en rollkarakär som Daniel Radcliffe är. Harry Potter i all ära, men jag tycker unge herr Radcliffe visat i flera filmer nu att han är en ytterst kapabel skådespelare som går en lysande framtid till mötes. Han gjorde riktigt bra i från sig i ”The Woman in Black”, rysaren med gamla klassiska grepp, som överraskade ordentligt och visade sig vara en mycket bra film. Till hösten, Sverigepremiär den 15 augusti, kommer vi att få se om Daniel Radcliffe även behärskar romcomgenren, det i romantiska dramakomedin ”The F Word” aka What If. Förhandsrapporterna talar om finfint skådespel, inte bara av Daniel Radcliffe, utan även av medkombatanterna Mackenzie Davis, Adam Driver och Zoe Kazan. I en av rollerna ses även Charlie Chaplins barnbarn Oona Chaplin och filmen regisseras av Michael Dowse.

The F Word har gått som tåget på en radda filmfestivaler och rönt stor uppskattning och personligen tycker jag att både synopsis och trailer är lockande: ”Wallace(Daniel Radcliffe) har hoppat av sina medicinstudier, livet går på sparlåga, speciellt med tanke på att han har flera misslyckade relationer bakom sig. När han möter Chantry(Zoe Kazan), en animatör, som lever med sin pojkvän Ben(Rafe Spall)) sedan länge, klickar det och man inleder en nära vänskap. Men det går inte att förneka att kemin dem emellan finns där och får de bägge att undra, vad händer om kärleken i ditt liv faktiskt är din bästa vän?”…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *