Säsongsstart Av The Paradise

Då var det dags för premiären av säsong 2 av mycket populära TV serien “The Paradise“. I kväll söndag 1 juni klockan 20.50 visas episod 1 av 8 på SVT 1. Tyvärr är det, som Cinemaholics skrivit om tidigare, även den sista säsongen av The Paradise, då BBC beslutade att lägga ned serien för att ge plats åt andra serier, där mycket av det nya kommer att röra sig om första världskriget, då det är hundraårsjubileum i sommar.

Att The Paradise ska läggas ned har rört upp starka känslor inte bara i UK. Många över hela världen har tagit serien till sitt hjärta och vill ha en fortsättning. Naturligtvis, i den moderna tid vi befinner oss med sociala medier etc, så har det bildats en protestgrupp för seriens bevarande. Kika in på Save The Paradise BBC eller på gruppens Facbooksida, där ni har möjlighet att skriva på en protestlista, om ni känner er hugade.

Det har nu gått ett år sedan sist och varuhuset har kämpat på utan sin karismatiske grundare, Moray. Nu är han tillbaka och återförenad med Denise, men deras lycka blir kortvarig i och med ankomsten av Katherine och hennes nye make.

Serien finns utgiven på DVD och Bluray av BBC, men vill man vänta på en svensktextad version av säsong 2 så kommer den till hösten. På Cinemaholics finns mycket att läsa om The Paradise och förslagsvis gör ni det genom att hoppa in här och leta er fram lite. Här en liten teaser inför säsong 2 som består av 8 episoder…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *