TV Serien Almost Royal Driver Med Aristokratin

Den 22 juni har BBC America premiär för en nyproducerad TV serie som driver hej vilt med den brittiska aristokratin. I “Almost Royal” får vi följa två unga brittiska aristokrater på sin första resa till USA, där man försöker interagera med verkliga amerikaner. Georgie (Ed Gamble) och Poppy Carlton (Amy Hoggart) är arvtagare till Caunty Manor, en stor lantegendom i Norfolk, England, där de har haft privilegierade liv som avlägsna ättlingar till den brittiska kungafamiljen. De har nu kommit överens om att låta ett kamerateam följa dem på en inofficiell kunglig rundtur i det största landet på jorden, Förenta staterna.

Jag tycker det här verkar roligt och ser gärna att serien dyker upp även här i Sverige så småningom…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *