TV Serien Manhattan Love Story

Här är en TV serie från amerikanska bolaget ABC, som får premiär till hösten. Det är väl ingen vild gissning att “Manhattan Love Story” även dyker upp här i Sverige när löven börjar falla. Huvudrollerna i den här komediserien innehas av Analeigh Tipton och Jake McDorman och varje episod är på 30 minuter.

Manhattan Love Story är skapad av Jeff Lowell och han har tidigare varit med och petat i Spin City och skrivit manus till John Tucker Must Die. Kan det här vara något för dem som fortfarande lider av Sex And The City abstinens? Hur som helst, här använder man sig av det dramaturgiska knepet med inre monolog och i en krönika får vi följa ett par och alla frågor de funderar på när de blir tillsammans. Ungefär så här ser det ut…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *