Happy Christmas Mitt I Sommaren

Happy Christmas mitt i sommaren, det är vad mannen bakom Drinking Buddies, Joe Swanberg ger oss i just dranmakomedin “Happy Christmas“. Med sig har han Lena Dunham och Anna Kendrick och filmen centrerar kring oansvarige Jenny(Anna Kendrick) som kommer till Chicago för att bo med sin äldre bror Jeff(Joe Swanberg).

Jeff är en ung filmare som lever i ett lyckligt förhållande med sin fru, romanförfattaren Kelly(Melanie Lynskey) och deras tvåårige son. Jennys ankomst skakar om parets lugna liv när hon och vännen Carson(Lena Durnham) sporrar Kellys utveckling i karriären. Samtidigt inleder Jenny ett ‘förhållande’ med familjens barnvakt. Här kan vi få en försmak av Happy Christmas som får biopremiär den 26 juni 2014…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *