Tävling – Vinn Frost På Blu-ray(Avslutad)

I samarbete med Disney Sverige lottar Cinemaholics ut tre exemplar på blu-ray av den animerade storsuccén “Frost“. Frost är den andra animerade filmen någonsin att spela in över en miljard dollar och måste räknas som en av Disneys största succér på många, många år. Frost bygger på H.C Andersens Snödrottningen från 1845 och här får vi följa orädda optimisten Anna som ger sig i lag med Kristoff och snögubben Olaf på en episk resa under arktiska förhållanden för att hitta Annas syster Elsa vars ‘iskrafter’ fångat hela kungadömet i en evig vinter.
Frost, som får DVD och Blu-ray premiär den 2 juni, är en film som hör hemma i en filmsamling och nu har ni alltså chansen att få hem den här klassikern. Skicka ett mail till kontakt@cinemaholics.se, där ni svarar på den enkla frågan, Hur många Oscars vann Frost vid den senaste Oscarsgalan? Vinnarna lottas bland de rätta svaren, och meddelas via mail. Lycka till!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *