Julianne Moore Vann I Cannes

Julianne Moore vann priset för bästa skådespelerska vid filmfestivalen i Cannes, för sin roll i David Cronenberg’sMaps to the Stars.” Filmen som får ses som en dramasatir får Sveigepremiär den 25 september 2014. Här skärskådas Hollywood och den fanatiska kändiskulturen som råder…

Familjen Weiss är den arketypiska Hollywoodfamiljen: Dr Stafford Weiss är psykoterapeut som gjort sig en förmögenhet på handböcker om självhjälp; hans fru Cristina ser efter sonen Benjies karriär som barnstjärna. En av Stafford klienter, Havanna, är en skådespelerska som drömmer om att spela in en remake av filmen som gjorde hennes mamma Clarice till stjärna på 60-talet. Clarice är sedan länge död och hemsöker Havanna på nätterna. Dessutom har Benjie just kommit ut från rehab och hans syster, Agatha, har nyligen släppts från en psykiatrisk klinik.

I övriga roller hittar vi även Robert Pattinson, Carrie Fisher, Mia Wasikowska och John Cusack.
Ja, vilken tur att man bara är en vanlig sketen ‘Svensson’, här är trailern…

Distributör: Noble Entertainment.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *