Woody Allen Följer Upp Succén Med Blue Jasmine

Min favorit regissör Woody Allen följer upp succén med Blue Jasmine i nya romantiska komedin “Magic In The Moonlight“, som får Sverigepremiär den 22 augusti. Handlingen utspelar sig runt 1920 och Colin Firth spelar en engelsman som utger sig för att vara en asiatisk trollkarl, som har för avsikt att avslöja ohederliga andemedium. Han reser till södra Frankrike för att avslöja ett förment medium vid namn Sophie, spelad av Emma Stone, men faller för hennes skönhet och charm i stället.

Idén till Magic In The Moonlight har Woody Allen haft på ett papper i byrålådan i flera år utan att riktigt veta vad han skulle göra av det hela. När han till slut kom fram till att förlägga handlingen till 1920 och södra Frankrike, färdigställde han ett filmmanus som vi alltså får se resultatet av till hösten. För övrigt kan nämnas att i övriga roller hittar vi två tunga namn till, nämligen Marcia Gay Harden och Jacki Weaver. Här är filmens första trailer…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *