Skoningslös Jennifer Aniston I Life Of Crime

Legendariske deckar och western författaren Elmore Leonard, som dog förra året i en ålder av 87 år, var känd för sina coola karaktärer och rappa dialog. Några böcker har adapterats till filmformatet som till exempel filmerna Utom Synhåll, Get Shorty och Jackie Brown.
Till hösten, med premiär den 29 augusti, kommer ännu en film som bygger på en bok av Leonard Elmore, nämligen kriminalkomedin “Life Of Crime“.

Ensemblen består bland annat av Jennifer Aniston, Tim Robbins, Isla Fisher, Mos Def och John Hawkes. Handlingen centreras kring Jennifer Anistons karaktär Mickey Dawson, som är gift med rikingen Frank Dawson(Tim Robbins). När Mickey kidnappas av ett gäng karismatiska brottslingar och de kräver en lösensumma för henne, vägrar maken betala då han hellre umgås med sin älskarinna Melanie Ralston(Isla Fisher). Snart är alla intrasslade i en komplicerad hämdaktion.

Nu gör ju Elmore Leonards grunstory från 1978 sitt till, men när man ser trailern nedan, verkar regissören Daniel Schechter fått sina influenser från bröderna Coen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *