Livsbejakande Dramat If I Stay

Chloë Grace Moretz spelar spelar musiktalangen Mia Hall i romantiska dramat “If I Stay“, som får Sverigepremiär den 5 september 2014. R.J. Cutler regisserar och i övriga roller ser vi bland andra Mireille Enos och Liana Liberato. SF Film distribuerar. Här synopsis och trailer…

17-åriga Mia har allt man kan önska sig; en kärleksfull familj, en pojkvän och en ljus framtid full av musik. Men en bilutflykt en snöig dag förändras allt. Fångad mellan liv och död tvingas Mia betrakta sitt öde som framstår som mer ovisst än någonsin. Är hennes pojkväns kärlek nog för att hålla henne kvar? Tragisk men i slutändan hoppfull, är detta en romantisk och upplyftande berättelse om musik, livet och kärleken.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *