Superhjälteserien The Flash Får TV Premiär Till Hösten

Fans av superhjältar får sannerligen sitt lystmäte stillat titt som tätt. Det duggar tätt av filmer om hjältar med övernaturliga krafter på bio och snart är det dags för en TV serie om vetenskapsmannen Barry Allen, som efter en olycka finner att han begåvats med en förmåga att röra sig med blixtens hastighet. “The Flash” får premiär till hösten i USA och det är väl inte orimligt att tro vi i Sverige följer tätt efter. Intresserade får hålla ögonen öppna.

The Flash bygger på DC Comics tecknade serie med samma namn, från 1940. Här är ett kortare synopsis och en trailer…

Barry Allen var bara 11 år gammal när hans mor dog i en bisarr och skrämmande ‘olycka’ och hans far blev felaktigt dömd för mordet. Livet förändrades för alltid och Barry uppfostras av Joe West, far till Barry bästa vän, Iris. Som vuxen blir Barry en duktig och driven CSI utredare, vars beslutsamhet att avslöja sanningen om sin mors märkliga död leder honom in i vetenskapens värld. Under en visning av en banbrytande partikelaccelerator, skapad av den visionära fysikern Harrison Wells, går något fruktansvärt fel och när en förödande explosionen orsakar en massiv partikelstorm träffas Barry av blixten och hamnar i nio månaders koma. När han vaknar upp är han snabbare än blixten.“…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *