Marion Cotillard Söker Lyckan I The New York Immigrant

I dag den 16 maj är det världspremiär för romantiska dramat “The New York Immigrant“, men inte här i Sverige utan här går filmen direkt till hemmabiomarknaden på DVD och Blu-ray med premiär den 30 juli. Förra hösten nämdes Marion Cotillard i förhandssnacket kring Oscarsnomineringarna, men det blev ingenting av det hela. Hon presenterar i varje fall på topp och det tillsammans med stjärnorna Jeremy Renner och Joaquin Phoenix. Filmen fick blandad kritik när den tidigare visades på filmfestivaler, men det vet vi ju alla hur det är med filmkritiker. 🙂
I inlägget Oscarpotential – The Immigrant, kan ni läsa lite mer och nedan har ni synopsis och filmens officiella trailer…

Ewa Cybulski (Marion Cotillard) och hennes syster Magda bestämmer sig för att söka lyckan på andra sidan Atlanten, som så många andra gjorde i början av 1900-talet. Vid ankomsten till Ellis Island upptäcker läkarna att Magda är sjuk och sätter henne i karantän. Ewa tvingas lämna sin syster och ge sig ut själv på Manhattans osäkra gator. Hon faller snabbt offer för den charmige, men grymme Bruno (Joaquin Phoenix), som tvingar henne till prostitution. När Ewa möter Brunos kusin Orlando (Jeremy Renner), en godhjärtad magiker, blir hon blixtrande kär och Orlando blir hennes enda möjlighet att komma undan den mardröm hon hamnat i.

Distributör: Scanbox Entertainment.
DVD, Blu-raypremiär: 30 July 2014.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *