Pengastrul I Komedin Love Punch

I komedin “Love Punch” spelar Pierce Brosnan skilde Richard jones, som ser fram emot en bekymmersfri tillvaro, när han anländer till jobbet för en sista arbetsdag, efter att ha sålt sitt företag. Till sin bestörtning upptäcker han att de som köpt hans företag var bedragare som försatt företaget i konkurs, och att de anställdas pensionsfonder nu är borta. Han anlitar då sin exfru Kate, spelad av Emma Thopmson, som hjälp för att spåra upp de skumma affärsmännen bakom bedrägeriet. Snart fastnar paret i en katt och råtta lek som spänner över hela europa. Det blir en virvelvind av intriger, galna jakter och en stöld av ett halsband som kan säkra Richards framtid, samtidigt får Richard en chans att återuppväcka sin romans med Kate.

Love Punch är en fransk produktion och filmen går direkt till hemmabiomarknaden på DVD och Blu-ray, med premiär den 27 augusti 2014. Scanbox Entertainment distribuerar. Här är ett smakprov…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *