Svenska Indiefilm-thrillern Losers

Losers” är en indie-thriller som utspelar sig och är inspelad i Borlänge. Filmkonsulent Film i Dalarna är Daniel Wallentin (Ett öga rött) och kreativt stöd av Maria Blom (Masjävlar). Med deras hjälp har regi- och manusduon Mattias Johansson Skoglund och Markus Marcetic gjort en nagelbitande långfilmsdebut laddad med kolsvart humor. Biopremiär är det den 30 maj 2014, Lucky Dogs distribuerar.

Borlänge, 1992. En brokig samling tonåringar på en ”starta eget”-kurs får i uppdrag att presentera sina affärsidéer. Jonas, klassens snygging, har en idé om att skapa events i vildmarken som faller läraren Åsa i smaken. I hopp om att förföra honom bestämmer Åsa att gruppen ska testa hans upplägg under en weekend i skogen. Men inget går som planerat och totalt vilsna börjar de alla vända sig mot varandra.
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *