Keira Knightley Jagar Musikkontrakt I Sånger Från Manhattan

Här är en film som jag tycker verkar vara synnerligen intressant. Irländaren John Carney är tillbaka efter succén med fantastiska Oscarsvinnaren Once(2006), med en ny dramakomei i musikens tecken. Carney har skrivit manus och regisserar ”Begin Again”, som får den svenska titeln Sånger Från Manhattan. Med sig i ensemblen har han namn som Adam Levine, Catherine Keener, Keira Knightley, Mark Ruffalo och unga Hailee Steinfeld.

Sverigepremiären sker i sommar, den 18 juli 2014. Här kan ni läsa filmens synopsis och se dess trailer, för att utröna om detta kan vara något för er?…

Förförd av drömmar om att lyckas i den stora staden flyttar Gretta och hennes pojkvän Dave till New York för att fullfölja sin passion för musik. Men när Dave får ett stort solo-kontrakt blir Gretta lämnad på egen hand. Hennes liv tar en ny vändning när en desillusionerad musikproducent snubblar in på den lokala baren där hon framför en av sina låtar. Han blir direkt fångad av hennes talang och inspirerande äkthet och snart förenas de två främlingarna i sin kärlek till musiken. Kanske är det deras sista chans att vända sina liv och visa att varje fantastisk historia har sitt eget soundtrack.
Powered by Preview Networks

Biopremiär: 18 juli 2014
Speltid: 104 min.
Distributör: SF Film


Kommentarer

Keira Knightley Jagar Musikkontrakt I Sånger Från Manhattan — 2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *