I Samarbete Med 20th Century Fox – Vinn Walter Mitty På Blu-ray (Avslutad)

Vi kör en tävling till, och det i samarbete med 20th Century Fox. Nu har ni chans att vinna The Secret Life Of Walter Mitty på blu-ray. Tre rykande färska exemplar lottas ut och tävlingen pågår veckan ut. Nu har ni chans att få hem den här charmiga dramakomedin direkt i brevlådan, långt innan den svenska releasen som sker den 28 maj. Jag har själv sett blu-rayutgåvan och recension kommer. Ben Stiller regisserar och spelar själv huvudrollen som dagdrömmaren Walter Mitty, som har för vana att försvinna in i en värld av fantasier fyllda med hjältedåd, romantik och action.

Det ni behöver göra för att vara med i utlottningen är att skicka ett mail till kontakt@cinemaholics.se och det vore trevligt om ni samtidigt tipsar om er favoritfilm med Ben Stiller.


© 20th Century Fox


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *