Skräckisen Oculus

Jag ser i tidningen att vintern är på väg tillbaka, i varje fall här i norr. Därför är det lika bra att fortsätta på skräcktemat med en sommarskräckis, premiär den 11 juni 2014.

I “Oculus” möter vi syskonparet Tim och Kaylie, som var tonåringar när deras föräldrar mördades brutalt och mystiskt. Tim fälldes för morden och flera år senare när han släpps försöker han lägga tragedin bakom sig. Kaylie är övertygad om att hennes bror är oskyldig och att svaret finns i den antika spegeln som deras föräldrar ägde. Syskonparet hittar den gamla spegeln – och mardrömmen börjar om.

Oculus gick up i USA för en vecka sedan och får helt okej kritik. På IMDB har den för tillfället hyggliga 7,0/10. I huvudrollerna ser vi Karen Gillian, från TV-serien Doctor Who och Brenton Thwaites, som lite senare i år kommer som Prince Phillip i Maleficent. Här är trailern…
Powered by Preview Networks

Distributör: BVI / Disney (SE-Cinema)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *