Tävlingen Hundråringen Avslutad

I dag måndag är det release för Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann på DVD och Blu-ray. Samtidigt avslutas tävlingen här på Cinemaholics, där tre rykande exemplar av filmen på Blu-ray lottats ut. Gensvaret var återigen stort och ni som inte vann den här gången får en ny chans redan i veckan, då nästa tävling går av stapeln. Vinnarna har meddelats via mail, grattis!!!

Nästan hela Sverige har sett Robert Gustafsson i högform som Allan Karlsson, mannen som kan hantera en dynamitgubbe. Det hindrar ju inte att vi kör trailern ännu en gång, en favorit i repris så att säga. Senare i veckan kommer en recension av filmen och har ni mot förmodan inte sett det här bioundret ännu, så är hundraåringen en film som hör hemma i en filmsamling…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *