Disney Nature – Bears

Disney nature har genom åren gett oss många storslagna naturfilmer och till hösten har den riktigt trevliga dokumentären “Bears” premiär.

Bears är en episk berättelse som skildrar ett år i en björnfamiljs liv i Alaska, där brunbjörnsmamman Sky har fullt upp med att lära upp sina ungar i en hård men mycket naturskön miljö. Sverigepremiären sker den 19 september 2014, men här väntar jag in blu-ray utgåvan, då jag personligen tycker att naturfilmer passar bäst på en bra hemmabio.

Med ett majestätiskt Alaska som fond börjar resan när vintern håller på att ta slut och björnarna kommer ut ur idet för att möta den bittra kylan för första gången. Världen utanför är spännande, men riskfylld och när vår går mot sommar måste brunbjörnfamiljen sammarbeta för att hitta föda. Samtidigt som man mumsar på lax, gäller det att se upp för andra rovdjur som vill en illa, som till exempel ett gäng med vargar.” Här är den snygga trailern…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *