I samarbete Med Disney…Vinn Hundraåringen På Blu-ray (Tävlingen Avslutad)

Då var det dags för april månads tävling här på cinemaholics och det i samarbete med Disney. Nu har ni chansen att vinna Hundraåringen som Klev Ut Genom Fönstret Och Försvann, på Blu-ray. Tre exemplar av filmen lottas ut och tävlingen avslutas den 23 april. Berättelsen om Hundraåringen Allan som flyr sin tråkiga vardag på ålderdomshemmet och ger sig ut i världen, har setts av över 1 500 000 biobesökare bara I Sverige. Lägg där till att filmen gått finfint i övriga Norden, med runt 500 000 besökare och den 20 mars påbörjades den internationella lanseringen med biografpremiär i Tyskland.

Passa nu på att få chansen att få hem hundraåringen på Blu-ray, med en briljant Robert Gustafsson i huvudrollen, direkt i brevlådan genom att skicka ett mail till kontakt@cinemaholics.se och nämn gärna vilken film ni tycker var förra årets bästa svenska film.


© Buena Vista © Nice FLX Pictures


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *