Jeff Bridges Är The Giver

Alexander Skarsgård får vara med och leka med Hollywoodeliten i fantasydramat “The Giver“, vars tunga affischnamn är Meryl Streep och Jeff Bridges. Förutom dessa tre, har även Katie Holmes och Taylor Swift roller i filmen som kretsar kring unga Jonas(Brenton Thwaites) som lever i ett perfekt samhälle utan konflikter, fattigdom och arbetslöshet. Varje människa har en roll i samhället, och Jonas får uppgiften att bli minnesbevarare, som hjälp har han en man som kallas Givaren (Jeff Bridges). Ju mer tid Givaren och Jonas tillbringar tid tillsammans, desto mer övertygad blir Jonas om att någonting är fel på deras perfekta värld.

The Giver baseras på framtidsromanen Den Utvalde av Lois Lowry. Australienaren Phillip Noyce regisserar och han har tidigare hållit i taktpinnen för thrillerklassiker som “Patrioter“(1992), “Påtaglig Fara“(1994) och “I Samlarens Spår“(1999). Kompetenta skådespelare och en kompetent regissör är ett par av grundbultarna för att få till en bra ‘rulle’. Om adaptionen The Giver blir samma stora succé som boken, som sålt över 5,3 miljoner exemplar, får vi se i augusti 2014 när det är dags för biopremiär.

För övrigt kan nämnas att The Giver har legat i topp på Jeff Bridges önskelista över filmer han vill filma och han har jobbat för det här projektet sedan mitten av 90-talet. Nämnas kan även att unge herr Skarsgårds roll i The Giver är den som pappa till Jonas, som allting kretsar kring. Här kan vi ta en titt på framtiden…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *