Zach Braff Gör Comeback Med Ny Dramakomedi

Det här är lite småintressant, Zach Braff gör comeback med dramakomedin “Wish I Was Here“. Mest förknippad är Zach Braff med komediserien “Scrubs“, där han spelar Dr. John ‘J.D.’ Dorian på det fiktiva sjukhuset Sacred Heart Hospital. År 2004 fick han dock en hit med romantiska dramakomedin “Garden State” som han skrev manus till samt regisserade och spelade med i. Filmen centrerar kring Andrew Largeman som fjärmat sig från familjen ett längre tag och ‘tvingas’ återvända för sin mors begravning. Garden State är en film med lite nya grepp, full med underfundig humor och jag tyckte den kändes riktigt fräsch när jag såg den första gången 2004.

Nu är Zach Braff alltså tillbaka, 10 år efter succén med Garden State, med Wish I was Here som han skrivit manus till tillsammans med storebrorsan Adam J. Braff. Han regisserar även här och spelar rollen som Aidan Bloom, en kämpande skådespelare, far och make, som vid 35 års ålder fortfarande försöker hitta sin identitet och en mening med sitt liv. När Blooms pappa inte längre har råd att betala för barnbarnens skolgång tvingas han undervisa dem hemma privat. Genom att undervisa sina två barn på sitt vis och lära dem om livet, börjar Aidan så småningom hitta de saknade pusselbitarna i sitt eget liv.

Övriga roller i Wish I Was Here har bland andra Kate Hudson och Josh Gadd. Biopremiären sker i juli 2014 och det ska bli spännande att se om Zach Braff lyckas igen och ger oss ännu en underfundig historia. Ta en titt på trailern här…

Focus Features.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *