Planes – Fire & Rescue

Animerad film kan vara riktigt underhållande i bland och för mig är genren intimt förknippad med Walt Disney. Man kan nästan sitta en hel dag och rabbla ur sig klassiker som kommit från Disneyfabriken, dessutom dyker det upp nya filmer kontinuerligt.

Nu blir inte allt succé, “Planes“(Flygplan) som gick upp på biograferna förra hösten gick sisådär och fick mycket blandad kritik. Alla fascinerades inte av höjdrädda Dusty som ville vara med och ‘leka’ med de stora grabbarna och på IMDB har filmen svaga 5,7/10.

Kanske går uppföljaren “Planes – Fire & Rescue“(Flygplan 2: Räddningsstation) bättre, det får vi veta till hösten den 29 augusti 2014. Dusty har fått veta att hans motor är skadad och att han aldrig kommer att kunna tävla igen. Nu måste han tänka om och byta inriktning, därför börjar han ägna sig åt brandbekämpning. Tillsammans med veteranen brand-och räddningshelikoptern Blade Ranger och hans team, samt ett gäng terrängfordon som kallas smokejumpers får Dusty i det här nya äventyret kämpa mot en massiv skogsbrand och lära sig vad som krävs för att bli en riktig hjälte.

Här ska framtidens actionfilmspublik formas och det är väl så filmbolagen tror, det måste vara actionfyllt i nästan varje filmruta annars får kidsen klipulver i baken :)…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *