Philomena Tävling Avslutad

Tävlingen Vinn Philomena på bluray är nu lottad och avslutad och vinnarna, spridda från norr till söder, har meddelats via mail. Jag tackar för alla trevliga ‘brev’ där ni berättar om era favoritfilmer från 2013. Helst skulle man vilja ge en film till var ocn en av er som deltog i tävlingen, men trycket var hårt och gensvaret stort. Ni som inte vann får helt enkelt hoppas på bättre tur nästa gång!

Den absoluta favoritfilmen bland Cinemaholics läsare är utan tvekan 12 years a slave. Men även Gravity och naturligtvis, Philomena har fått många röster. Håll ögonen öppna framöver på flera tävlingar!
Huvudrollsinnehavaren i Philomena och en av världens förnämsta skådespelare, Dame Judi Dench, får ‘sjunga ut’ tävlingen och avsluta detta inlägg: Send In The Clowns…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *