The Other Woman Är Årets Tjejgängsfilm

Här kanske ‘ActionBengt’ får stanna hemma när flickvännen går för att se “The Other Woman“, som enligt 20th Century Fox Movies”, är årets tjejgängsfilm. I ett tidigare inlägg kan ni se trailern och läsa mer om Mark, som inte nöjer sig med en fru, utan även har en älskarinna, en flickvän och en flickvän till…
Tänk att vissa aldrig lär sig att parkera bilen i rätt garage!

Tyvärr för Mark så är det inga underdåniga tjejer han leker med, utan här går Cameron Diaz, Leslie Mann och Kate Upton ihop för att ge danske Nicolaj Coster-Waldau en rejäl näsbränna. Carly (Cameron) upptäcker att hennes nya pojkvän Mark inte är att lita på när hon råkar stöta ihop med hans fru (!), Kate (Leslie). Carly och Kate tröstar och peppar varandra och upptäcker dessutom att Mark är otrogen med en tredje kvinna, Amber. De tre kvinnorna blir en otippad tjejtrio som bestämmer sig för att hämnas ordentligt.

Årets chickflick rulle alltså och den som regisserar är Nick Cassavetes som kan det här med romantik på film. Tidigare har han ju gett oss “Dagboken – Jag sökte dig och fann mitt hjärta“. Dessutom har han det han brås på, då pappa och mamma är John Cassavetes och Gena Rowlands.
Sverigepremiären sker den 25 april 2014 och 20th Century Fox distribuerar.

Här berättar huvudrollsinnehavarna om sina karaktärer. Scenen när Cameron Diaz ringer på dörren hos förmodade pojkvännen Mark, måste väl ändå vara årets ‘ridå’… -I´m looking for Mark, you must be his housekeeper? – No, i´m his wife, is this som kind of stripperthing or what?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *