Mr Selfridge Säsong 2 Premiär

Då är det dags för alla som gillar perioddramaserier att bänka sig framför TV:n, i kväll lördag 29 mars klockan 21.30 på SVT1, då säsong 2 av Mr Selfridge har premiär.
När vi nu kliver in i säsong 2 har vi nått år 1914 och Selfridges firar sitt femårs jubileum. Harry Selfridge är stolt över butikens framgångar, men det finns ingen tid att vila på lagrarna. Rykten pratar om ett förestående krig i Europa, så han förbereder sin personal för utmanande tider. Butiken måste ge sin del i kriget och hjälpa till att hålla moralen högt på hemmafronten.
Harry har sin personals fulla stöd, medan hans familj inte sluter upp lika entusiastiskt. Harrys och Roses son visar intresse för att börja arbeta hos sin far. Agnes återvänder från Paris. Och även lord Loxley är tillbaka i stan, till lady Loxleys stora förtret.

Denna nya säsong av Mr Selfridge har haft fina tittatsiffror i Storbritannien och precis som Downton Abbey, blivit populär över hela världen. Därför har ITV som producerar serien meddelat att det även kommer en tredje säsong


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *