TÄVLING…Vinn Philomena På Bluray (AVSLUTAD!!!)

Då var det dags för en liten tävling på Cinemaholics, där ni har stor chans att vinna förra årets bästa dramafilm. I samarbete med Scanbox Entertainment lottar cinemaholics ut 3 exemplar på Bluray av fyrfaldigt Oscarsnominerade dramat “Philomena“. Philomena är en fempoängare och en film i världsklass där en fenomenal Judi Dench spelar Philomena Lee som efter sin klosterutbildning är okunnig om livets villkor och råkar bli gravid. 1952 föder hon en son på Sean Ross Abbey, ett katolsk hem för ogifta mödrar i Tipperary.Tre år senare tvingar nunnorna henne att ge upp pojken för adoption till Amerika.

Philomena har blurayrelease den 16 april 2014 och nu har ni alltså chansen att få hem ett rykande färsk exemplar av den här storfilmen, direkt i brevlådan, innan releasedagen. Tävlingen är enkel: skicka ett mail med eran favoritfilm för 2013 (Här finns inga rätt eller fel, smaken är som baken) till kontakt@cinemaholics.se

Tävlingen avslutas fredagen den 28 mars.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *