Brick Mansions – Paul Walkers Sista Film

Kommande actionrullen “Brick Mansions” blev Paul Walkers sista film. The Fast and Furious-stjärnan som dog så tragiskt i november förra året, medverkar här i en snabb actionrulle fylld med otroliga parktour stunts. Luc Besson har varit med och skrivit manus, Camille Delamarre regisserar.

I ett dystopiskt Detroit huserar övergivna tegelbyggnader från bättre tider tungt kriminella gäng. Polisen är oförmögen att kontrollera den rådande kriminaliteten och har därför byggt upp en enorm mur runt området för att skydda resten av staden. I Brick Mansions styr den mäktige och hänsynslöse gangsterkungen Tremaine (RZA). För den rättstänkande och tuffe undercover-snuten Damien (Paul Walker) är varje dag en ständig kamp mot korruption och våld. För Lino (David Belle) är varje dag en utmaning för att kunna leva ett ärligt liv. Deras vägar hade aldrig korsats om inte Tremaine kidnappat Linos tjej och nu hotar att spränga hela området i luften. Tillsammans måste de stoppa honom, men vad Damien och Lino inte vet är att det finns personer i deras närhet som gärna ser att Tremaine lyckas genomföra sitt hot.“…
Powered by Preview Networks

Distributör: Scanbox Entertainment.
Biopremiär: 30 april 2014.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *