Säljsuccé för Disneys Frozen

Var det någon som trodde att hemmabiomarknaden var stendöd? Icke sa Nicke. DVD och främst Bluray säljer riktigt bra och många vill ha sin favoritfilm på bio hemma i samlingen. Det visar Disneys statistik för försäljningen av “Frozen” på bluray och DVD. Det var amerikansk release för några dagar sedan och på bara en dag såldes över 3,2 miljoner exemplar. ”Frost” är den andra animerade filmen någonsin att spela in över en miljard dollar och nu tror man även på Disney att filmen kan bli den största titeln de släppt inom hemmaunderhållning under de senaste tio åren.

Frozen var helt okej, lite för mycket musical för min smak dock, och så hade man klippt bort den roligaste scenen, den visades bara som trailer. En skön karaktär i Frozen är i varje fall föreståndaren för Wandering Oakens Trading Post


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *