Franska Beauty And The Beast

En kommande fransk film är “Beauty And The Beast“(La belle et la bête) som håller sig inom genren fantasy-romantik. Ja, Skönheten och odjuret känner vi ju till och i den franska filmen utspelar sig handlingen under 1720 talet och efter att en köpmans fartyg förlist blir han ruinerad och drar sig tillbaka på landsbygden med sina sex barn, varav en mycket vacker dotter. En dag under en mödosam resa hamnar köpmannen på ‘odjurets’ domäner och blir anklagad för att ha stulit en ros och blir då dömd till döden av ‘odjuret’. ‘Skönheten’ känner ansvar för det öde som drabbat familjen och bestämmer sig för att offra sig själv och ta sin fars plats.

Här är trailern till den klassiska sagan. Premiär under våren…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *