Fargo Blir Ny TV Serie

Coenbrödernas tvåfaldiga Oscarsvinnade dramathriller “Fargo” från 1996, ligger till grund för kommande TV serien “Fargo“. I huvudrollen ser vi Billy Bob Thornton som spelar en ‘lösdrivare’ vid namn Lorne Malvo som anländer till Minnesota, där han påverkar befolkningen med sin ondska och sitt våld, bland annat sätter han åt försäkringsförsäljaren Lester Nygaard.

Vi kan alltid hoppas att TV serien blir samma succé som filmen, som även blev Peter Stormares första stora hit i Hollywood. Det går ju inte att glömma hans karaktär, den blonderade och ondsinte galningen Gaear Grimsrud i första taget. Jag tror inte att bröderna Coen har så mycket att göra med själva serien, USA premiären sker i varje fall den 15 april 2014. I övriga roller finns många duktiga skådespelare, bland annat Martin Freeman, Bob Odenkirk och Oliver Platt.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *