The Bag Man

Robert De Niro fyller 71 år till hösten och han håller sig vital och liemannen stången genom att arbeta hårt. Film efter film spottar den tvåfaldige Oscarsvinnanren ur sig och bara under 2013 medverkade han i 6 filmer, tyvärr håller väl alla inte måttet numera. År 2012 hade han i varje fall en hit med “Du Gör Mig Galen“, som han fick en Oscarsnominering för. Om det blir en sådan för kommande kriminal dramathrillern “The Bag Man” är kanske tveksamt. I filmen spelar De Niro en legendarisk maffiaboss, Dragna, som är på väg att leverera en mystisk väska till en man(John Cusack) som sitter på ett ödsligt hotell och väntar, efter att ha mördat flera personer. Premiär till helgen i USA och under våren i Sverige.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *