Restaurerade Trailers

Miramax har restaurerat ett 70 tal trailers till massor av storfilmer, i knivskarp HD. Väl värt mödan att kolla igenom och ni gör det genom att följa denna länken, Watch: Beautiful Remastered HD.Trailers

Speciellt förtjust är jag i HD trailern till “The Others” som jag tycker är ricktigt snygg. Ni kan läsa mer om den filmen i detta inlägg och se en annan trailer, dock med sämre upplösning.
Nicole Kidman har huvudrollen och andra världskriget har just nått sitt slut och på den ödsliga ön Jersey sitter den unga Grace och väntar förgäves på att hennes make skall komma hem från kriget. Hon har ensam fostrat sina två barn i den vackra och mörka viktorianska herrgård hon trott är den enda säkra platsen för barnen. De är dock inte säkra längre.Den dag tre nya tjänare dyker upp vid hushållets trappa börjar häpnadsväckande saker att ske.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *