Angelina Jolie Regisserar Biografiska Dramat Unbroken

Angelia Jolies spelfilmsdebut som regissör var romantiska krigsdramat om Bosnienkriget, “In the Land of Blood and Honey“. Det gick väl inte så bra kan man säga, filmen sågades av både publik och kritiker, men nu gör hon comeback med en film som jag tycker verka vara rejält intressant. Hon har säkerligen ett bra manus att jobba med, då bröderna Coen, Ethan och Joel, står för det. Filmen är ett actionbetonat biografisk drama, “Unbroken” och Angelina Jolie regisserar och i ensemblen finns namn som Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund och Jai Courtney.

Unbroken är en krönika över den olympiska löparen och krigshjälten, Louis “Louie” Zamperini, som blev tillfångatagen av Japanerna och satt i läger under andra världskriget. Zamperini, tillsammans med två besättningsmän krascahde med sitt plan i havet och överlevde genom att tillbringa 47 dagar på en flotte, tills de blev upplockade av den japanska flottan och skickades till fångläger.

Unbroken bygger på Laura Hillenbrand’s bok(som även skrivit Seabiscuit) och i söndags visade NBC i samband med sin bevakning av Olympiska Vinterspelen en första trailer till filmen, som inte har premiär förrän i januari 2015. Ni får den här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *