White Bird In A Blizzard

Unga supertalangen Shailene Woodley är en relativt nyfunnen favorit hos mig i filmvärlden. Hon slog igenom rejält som dotter till George Clooney i dramat “The Descendants” 2011 och sedan dess har karriären bara eskalerat. Hon är på gång i flera nya filmer och en som nyligen visats på filmfestivalen i Sundance och fått bra betyg är Dramathrillern “White Bird In A Blizzard

Shailene Woodley spelar Kat Connor, en 17 årig attraktiv tonårstjej som haft oturen att växa upp i ett kärlekslöst hem. Hennes pappa håller masken och uppträder som allt är okej och hennes mamma, den snygga Eve,(Eva Green) klär sig som en TV tjärna från någon 50 tals show, lagar middag och håller långsamt på att bli galen. Plötsligt en dag försvinner mamman utan ett spår och polisen är inte utan misstanke mot maken Brock.(Christopher Meloni). Det dramatiska skeendet hoppar sedan mellan före och efter försvinnandet och centreras kring hur Kat hanterar saken och det ‘svarta hålet’ i sitt liv.

Premiären sker under våren 2014, ta en titt här…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *