Mikael Persbrandt i Danska Dramat En Sång Från Hjärtat

Mikael Persbrandt har huvudrollen i danska dramat “En Sång Från Hjärtat“(Someone You Love) i regi av Pernille Fischer Christensen. Filmen handlar om att hitta tillbaka till livet och är ett känslomässigt drama om det unika mötet mellan en vuxen man och en liten pojke. Den världsberömda musikern och sångaren Thomas bor i LA där han lever och andas sin musik. Men när han återvänder hem till Danmark för att spela in en ny skiva tillsammans med sin evigt trogna producent Molly, kräver hans vuxna dotter Julie att han måste träffa sin sonson, den 11-åriga Noah, som han aldrig har sett. Mot sin vilja tvingas Thomas att ta hand om Noah några veckor och mot alla odds så hittar de sakta men säkert varandra genom musiken. Men så inträffar en katastrof och Thomas inser att han måste ta ett beslut som kommer att förändra hans liv för alltid.

I rollerna, även Trine Dyrholm och Birgitte Hjort Sørensen. Nordisk Film Distribuerar och Sverigepremiären är satt till den 9 maj 2014. Här är ett smakprov
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *