Dokumentären Battle Of The Sexes

En mansgris mot en färgad, kvinnlig tennisspelerska blev till en idrotthändelse utan like, allt skildrat i kommande dokumentären “Battle Of The Sexes“. NonStop Entertainment distribuerar och Sverigepremiären är satt till den 7 mars 2014. Här är synopsis och trailer…

Tusentals människor trängdes på läktarna för att se när f.d. Wimbledon-vinnaren och självutnämnda manschauvinisten Bobby Riggs utmanade världsettan Billie Jean King. Den legendariska tennismatchen i Houston 1973 gick under epitetet The Battle of the Sexes och följdes av ytterligare miljontals tittare världen över. Det här är berättelsen om en idrottshändelse som blev en milstolpe för kvinnorättsrörelsen och en seger för jämställdheten på tennisbanan.
Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *