The Lunchbox

Direkt från Bollywood, indisk feelgood av bästa märke…

Romantiska dramat “The Lunchbox” är en underbar feelgood-film som har fascinerat människor världen över med sin originalitet och värme. Biopremiär den 4 april 2014, Scanbox Entertainment distribuerar.

I Mumbais intensiva storstadsmyller sammanför en fellevererad lunchlåda två mycket olika öden. Den lite småsura och pensionsmogna änklingen Sajaan tar av misstag emot den lunch som hemmafrun Ila har förberett för sin man. Den himmelska måltiden blir början på en humoristisk och rörande brevväxling i en matlåda fylld av passion, längtan och hopp inför framtiden. Sajaan och Ila finner en efterlängtad vänskap där de kan ge uttryck för sina innersta tankar, drömmar och sorger och som hjälper dem att se och uppskatta de ljusa stunderna i livet. I rollen som Sajaan ser vi en av Indiens mest populära skådespelare, Irrfan Khan, från biosuccéer som Life of Pi, Slumdog Millionaire och The Amazing Spider-Man.
Ta en titt på en härlig trailer, ett misstag kan vara det bästa som hänt dig…
Powered by Preview Networks


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *