Philip Seymour Hoffmans Sista Intervju

För bara en dryg vecka sedan deltog Philip Seymour Hoffman på filmfestivalen i Sundance där han bland annat promotade sin kommande film, Anton Corbijn’s A Most Wanted Man, som för övrigt får Sverigepremiär den 19 september 2014. Filmen har förutom Hoffman, stjärnor som Robin Wright, Rachel McAdams, Willem Dafoe och Daniel Bruhl i rollistan. A Most Wanted man kom att bli Philip Seymour Hoffmans sista fullbordade film och den handlar om om en tjetjensk muslim som illegalt invandrar till Tyskland. Dessutom avslöjar han hur det var att arbeta med John Slattery från TV serien Mad Men, som för första gången regisserar en film med God’s Pocket, som får Sverigepremiär under våren 2014.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *