Kostymer Och Mode I TVserien Mr Selfridge

Som jag nämnde i förra inlägget så startar säsong 2 av perioddramaserien “Mr Selfridge” i slutet av mars på SVT. I UK är man redan i full gång och i kväll visas avsnitt 3. Nu har man tagit serien till nya nivåer och dramat, intrigerna och kärleksaffärerna intensifieras.

Året är nu 1914 och Selfridges firar sitt femårs jubileum. Harry Selfridge är stolt över butikens framgångar, men det finns ingen tid att vila på lagrarna. Rykten pratar om ett förestående krig i Europa, så han förbereder sin personal för utmanande tider.

En del av tjusningen med perioddramaserier ligger i den tidsenliga interiören och exteriören samt klädmodet. Här ger delar av Mr Selfridges ensemble oss en inblick i vad som väntar bakom hörnet på säsong 2.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *