Brittisk Ny Komedi – 8 Minutes Idle

Brittiska komedin “8 Minutes Idle” är en lite udda romantisk komedi om de faror och trauman man kan råka ut för på sitt första jobb. Filmen är baserad på den prisbelönta romanen av Matt Thorne.

Dan Thomas har alltid följt minsta motståndets lag, både i sitt arbetsliv, privata liv och inte minst i sitt kärleksliv. När Dan ‘slängs’ ut ur familjehemmet, ser han ingen annan utväg än att i hemlighet flytta in i call centret där han jobbar. Plötsligt har allt som han tidigare tagit för givet – ett välfyllt kylskåp, rena kläder, vännerna, självrespekten och till och med hans älskade katt försvunnit ur hans liv, eller konspirerar mot honom. När Dan är farligt nära att tappa kontrollen över sitt arbete och liv, blir han tvungen att bryta sig ur gamla vanor och våga göra något som han aldrig gjort innan, verkligen bry sig om någon annan än sig själv.

Biopremiären sker den 14 februari och några av skådespelarna är Antonia Thomas, Ophelia Lovibond, Paul Kaye och Tom Hughes.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *