Cas & Dylan

I dramakomedin “Cas & Dylan” centrerar handlingen kring en döende doktor som planerar att ‘checka’ ut på sina egna villkor. Dock blir han aningen hindrad i planerna när han plockar upp lifterskan Dylan Morgan, som är allt annat än normal.

Skådepelaren Jason Priestley(Beverly Hills) regisserar här sin första långfilm för den stora scenen efter att tidigare ha regisserat en hel del TV film och TV serier. Jessie Gabe som har haft lite att göra med TV serien Being Erica har skrivit manus.

Tatiana Maslany, Richard Dreyfuss och Jayne Eastwood är några av skådepelarna och personligen tycker jag det är trevligt att se Richard Dreyfuss i en intressant roll igen. Han var som störst i slutet på 70 och 80-talet med flera blockbuster filmer, men på senare år har det mest blivit inhopp i TV serier och en och annan mindre framgångrik film. Här är trailern till Dreyfuss nya rulle, indiefilmen Cas & Dylan, en film som premiärvisats på Sundance filmfestival nyligen och erhållit fint renomé…

Mer Richard Dreyfuss finns här.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *