Ny Teaser Med Angelina Jolie Som Maleficent

Fantasygenren kan vara riktigt underhållande om det vill sig väl. I Disneys kommande dramaäventyr “Maleficent” får vi stifta bekantskap med Maleficent, den onda fén och ondskans härskarinna i en film som är en prequel till den klassiska sagan om Törnrosa. Berättelsen om Törnrosa härstammar från slutet av 1600 talet med Charles Perrault som upphovsman. Disneys animerade version av Törnrosa som kom 1959 kan i dag närmast räknas som en klassiker och nu kommer vi att få den elaka häxans version, med Angelina Jolie som Maleficent, i en skröna som låter oss få veta vad som härdade hennes hjärta och fick henne att förbanna den unga prinsessan Aurora.

Maleficent är till en början en vacker och renhjärtad ung kvinna som lever en idyllisk tillvaro i ett skogsrike, tills en dag då en invaderande armé hotar harmonin i landet. Maleficent blir landets beskyddare och leder människorna i kampen mot okupanterna, men när hon drabbas av ett oerhört svek förvandlas hon till en känslokall person med ett hjärta av sten.

Lite mer om denna prequel hittar ni här. Sverigepremiären sker den 30 maj 2014 och i den här nya teasertrailern från Disney får vi en närmare titt på Angelina Jolie som Maleficent…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *