Screen Actors Guild Awards 2014

Natten som var gick Screen Actors Guild Awards galan av stapeln i Los Angeles. Matthew McConaughey tog sitt tredje tunga pris på kort tid för dramat Dallas Buyers Club som Ron Woodroof och nu fattas bara Oscarsstatyetten så är det full pott. Cate Blanchett vann igen för sin fantastiska rolltolkning av Jeanette “Jasmine” Francis i Woody Allens Blue Jasmine.

Övrigt kan nämnas att Bästa kvinnliga biroll vanns av Lupita Nyong’o för 12 Years a Slave och Bästa manliga biroll togs hem av Jared Leto, Dallas för Buyers Club. Bästa rollbesättning: American Hustle och i kategorin Dramaserier, Bästa kvinnliga skådespelerska vann Maggie Smith för sin roll som som Violet, Dowager Countess of Grantham i Downton Abbey. För hela listan, kika in här.

Intresserade kan även titta in på Screen Actors Guild Awards 2013 för att läsa om och se bilder från förra årets gala.

Cinemaholics har fått bilder av imagenet och här kommer ett bildspel från nattens gala, med namn som Meryl Streep, Matthew McConaughey, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence och Tom Hanks med många flera.

Bilder: Image.net


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *