Omtag

Det blev ingen söndagsfilm här hemma i afton. Alltså en lättsam historia i romantiken/komedins tecken. Frun är hängig så jag får titta själv och i brist på fantasi så ser jag om The Reader för tredje gången. Av två anledningar; för att det är en riktigt bra film och för att det är Kate Winslet. Dessutom fick favoriten min en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll. The reader har 7,6/10 på IMDB.
Distributör:Sandrew.

Har ni inte sett den så kommer handlingen här:

“Den 15-årige pojken Michael Berg blir sjuk när han är på väg till skolan och räddas av den runt 30-åriga Hanna. De förälskar sig oväntat och inleder en passionerad affär fram till den dagen Hanna plötsligt och utan förklaring försvinner. Åtta år senare är Michael en ung juridikstuderande som iakttar de pågående krigsförbrytarrättegångarna mot nazisterna. Han träffar sin forna älskarinna igen, under väldigt annorlunda omständigheter. Hanna står anklagad för ett fruktansvärt brott och vägrar rätten till försvar. Michael inser gradvis att hans ungdoms kärlek döljer en hemlighet som hon anser vara mer skamlig än mord.”Powered by Preview Networks


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *